Planta sud-americana care face minune: trateaza cancerul si infertilitatea

2
O planta exotica care a fost folosita doar ca ingredient alimentar se pare ca este leacul perfect pentru tratarea cancerului si a problemelor de infertitilate. Denumita stiintific manihot esculenta joaca un rol esential in mentinerea sanatatii corporale, avand efect si asupra artritei sau a durerilor severe de cap.
Beneficiile maniocului, potrivit secretele.com
Potrivit celor mai recente cercetari efectuate de Lankacnews.com, aceasta planta ar avea efecte extrem de puternice in tratamentul tumorilor.
In plus, tapioca, un delicios extract de amidon derivat din planta de manioc, poate servi ca remediu eficient si deosebit de versatil pentru numeroase afectiuni si boli.
Mai exact, se crede ca tapioca poate preveni diabetul zaharat, reduce riscul de malformatii congenitale, imbunatati circulatia si creste numarul de celule rosii din sange, mentine un bun echilibru al fluidelor corporale, reduce colesterolul, proteja densitatea minerala a oaselor, imbunatati digestia, preveni boala Alzheimer, proteja sanatatea inimii, precum si incuraja procesul de asimilare. Potrivit marturiilor si dovezilor medicale, planta ar fi extrem de utila in lupta impotriva cancerului de prostata, de colon si al vezicii urinare.
Iata ce modificari au loc in organismul bolnavilor de cancer care consuma manioc:
La scurt timp dupa ingestie, vitamina B17 din componenta maniocului formeaza in interiorul celulelor sanatoase legaturi chimice cu enzima rodaneza, care descompune vitamina B17 in trei tipuri de zaharuri.
Celulele canceroase, celule imature, contin o alta enzima, beta-glucozidaza, care descompune vitamina B17 in glucoza, benzaldehida si acid cianhidric. Acidul cianhidric actioneaza precum o capsula de cianura LTTE, omorand celulele canceroase.
Dar atunci cand vitamina B17 formeaza legaturi cu enzima celulelor canceroase, aceasta este descompusa intr-un zahar, o benzaldehida si un lant de acid cianhidric. Acidul cianhidric omoara celulele canceroase la nivel local.
Reteta pentru uz intern
Ai mereu in vedere faptul ca planta necesita intotdeauna fierbere pentru a putea fi consumata in siguranta, intrucat numai prin procesul de fierbere se poate elimina complet cianura otravitoare pe care maniocul o contine in concentratii mici!
Pentru a putea folosi maniocul in alimentatie, planta trebuie decojita, taiata cubulete, apoi scufundata alternativ in apa clocotita si rece. In urma acestui proces, frunzele se tin la frigider timp de cateva ore.
Lichidul folosit la inmuierea frunzelor se poate combina cu apa sau sucuri de fructe pentru obtinerea unei bauturi. Consuma aceasta bautura in fiecare dimineata inainte de micul dejun. Concentratia mare de vitamina B17 poate fi folosita pentru combaterea cancerului
Actiunea puternic anticancerigena a maniocului consta in concentratia mare de vitamina B17 pe care o contine. Aceasta vitamina intra adeseori in compozitia medicatiei impotriva cancerului.
De la aceasta premisa a pornit si chirurgul ORL-ist Cynthia Jayasuriya in cercetarile sale. Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer de tranzitie de celule, femeia si-a luat viata in propriile maini si a studiat indeaproape optiunile alimentare cele mai eficiente in lupta impotriva cancerului.
Dupa o lupta asidua de aproape zece ani in care a folosit fara prea mare succes mijloace conventionale, medicul chirurg s-a hotarat sa apeleze si la mijloacele medicinei alternative, apeland la tratamente naturiste de combatere a cancerului. Atunci a ajuns sa descopere proprietatile maniocului, citind informatii despre caracteristicile plantei pe site-ul WorldWithoutCancer.org.
A aflat ca maniocul este o sursa bogata de vitamina B17. Astfel, a inceput sa consume planta timp de o luna in trei prize zilnice a cate 100 de grame. Dimineata a consumat maniocul fiert, iar la amiaza si seara l-a adaugat peste mancaruri precum un condiment.
La incheierea curei de o luna, femeia a facut o cistoscopie. In mod uluitor, rezultatele au indicat remisia completa a cancerului!
Iata ce modificari au loc in organismul bolnavilor de cancer care consuma manioc:
La scurt timp dupa ingestie, vitamina B17 din componenta maniocului formeaza in interiorul celulelor sanatoase legaturi chimice cu enzima rodaneza, care descompune vitamina B17 in trei tipuri de zaharuri.
Celulele canceroase, celule imature, contin o alta enzima, beta-glucozidaza, care descompune vitamina B17 in glucoza, benzaldehida si acid cianhidric. Acidul cianhidric actioneaza precum o capsula de cianura LTTE, omorand celulele canceroase.
Dar atunci cand vitamina B17 formeaza legaturi cu enzima celulelor canceroase, aceasta este descompusa intr-un zahar, o benzaldehida si un lant de acid cianhidric. Acidul cianhidric omoara celulele canceroase la nivel local.

sursa: secretele.com

foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *