A invins cancerul cu ajutorul mierii de albine

439
Pentru multi medici, chimioterapia este vazuta ca singurul remediu pentru cancer, dar, din nefericire, de multe ori aceasta este chiar mai daunatoare decat boala. Pe de alta parte, numeroase persoane au reusit sa infranga aceasta boala mortala prin remedii naturale preparate acasa.
Unii folosesc canabis, altii morcovi sau turmeric si bicarbonat de sodiu, dar cel mai nou remediu este mierea de albine. Ante Kresic din Zagreb a fost informat cu 13 ani in urma ca nu va mai trai mult dupa ce i s-a spus ca are unul dintre cele mai fatale tipuri de cancer: cancer pulmonar. Cu toate acestea el a inceput sa foloseasca miere de albine si plante naturale si in final a invins cancerul. Astazi el este perfect sanatos si se ocupa cu albinaritul.
El a fost externat din spital in luna aprilie si in timpul verii boala a disparut. Dupa cateva luni, el a mers la un control de rutina la spitalul din Zagreb, iar medicii au fost socati cand au vazut ca el era inca in viata. Acestia l-au sfatuit sa continue utilizarea remediilor facute acasa si a terapiilor si dupa ce i-au verificat sangele, parea ca acest om nu a fost niciodata bolnav.
Din acest motiv Kresic a decis sa-si impartaseasca experienta cu alte persoane din intreaga lume, in scopul de a le ajuta si pe ele.
Mierea este unul dintre cele mai importante remedii naturale cunoscute si este considerat de secole a fi un aliment sfant.
Kresic si multi altii au confirmat ca mierea amestecata cu alte condimente naturale precum ghimbirul, acele de pin si alte plante pot invinge cancerul.

CITESTE SI


 

Trifoiul rosu si benefiiile lui miraculaose

Tu stii cata sare trebuie sa consumi zilnic? Afla ce boli poate cauza excesul de sare

Cel mai ieftin leac. Motivul pentru care trebuie sa mananci mamaliga mai des


 

O alta femeie din Bosnia a reusit sa invinga cancerul cu ajutorul unui amestec preparat din miere si ghimbir. Ea si-a impartasit reteta in speranta ca aceasta ii va ajuta si pe alti oameni:
1. Se taie doua radacini mari de ghimbir si se amesteca cu 1/2 kg de miere ecologica. Ea a recomandat, de asemenea, ca mierea sa fie cumparata de la apicultori de incredere.
2. Se pune amestecul intr-un borcan de sticla si se administreaza cate 1 lingura de 3-4 ori pe zi (de preferat pe stomacul gol). Trebuie sa utilizati o lingura de lemn sau plastic.
De asemenea, este foarte important sa aveti atitudine pozitiva si sa nu renuntati, indiferent de ceea ce spun doctorii.
sursa: sanatosi.com