Aceste produse iti pot aduce CANCERUL

299

Oamenii de stinta spun ca unele produse pe care le folosim frecvent pot duce la multe probleme de sanatate, printre care cancer.
Lumanari
Un studiu recent arata ca 40% dintre lumanarile vandute pe piata, in special cele parfumate, au fire de plumb in interiorul fitilului. Oamenii de stiinta sustin ca o lumanare cu un fitil de plumb elibereaza o cantitatea de plumb de cinci ori mai fata de lumanarile care nu au plumb. Astfel, ele sunt daunatoare pentru copii. In plus, expunerea la cantitati mari de plumb poate provoca multe neplaceri, cum sunt tulburarile de comportament, probleme hormonale si dificultati de invatare.

CITESTE SI


 

Cura cu bors sau zer extrem de eficace si sanatoasa pentru organism

Trebuie sa incerci asta! Ce se intampla daca aplici gel de aloe vera in jurul ochilor

Efectul e incredibil: barbatii trebuie neaparat sa manance iaurt! La ce concluzie uimitoare au ajuns savantii


 
Odorizante
Numeroase odorizante contin compusi organici volatili, cancerigeni si toxine. In cadrul unei cercetari recente, oamenii de stiinta au examinat 13 odorizante si au descoperit ca cele mai multe dintre ele au in compozitia lor substante chimice care pot agrava astmul si cauza probleme de sanatate, cum este infertilitatea. Pentru improspatarea aerului din locuinta poti folosi uleiuri esentiale.
Descopera ce alte produse pe care le folosesti constant te pot imbolnavi AICI.
sursa: realitatea.net