Ce mananca CEI MAI FERICITI oameni de pe PLANETA? Iata preparatele care fac MINUNI!

Nimic nu se compară cu bucuria degustării unor mâncaruri delicioase la momentul potrivit. Şi pentru că săptămâna aceasta a fost publicat World Happiness Report pe 2017, iată care sunt gustările care-i încântă cel mai mult pe cei mai fericiţi oameni din lume.

Norvegia este în 2017 cea mai fericită ţară din lume!
Mâncarea preferată a norvegienilor: somonul afumat sau Gravlaks
În Norvegia se mănâncă unii dintre cei mai buni somoni afumaţi din lume, acest peşte fiind nelipsit din dieta celor care trăiesc în această ţară. Gravlaks, care în traducere înseamnă „somon îngropat”, nu este practic afumat, ci tratat cu un amestec de sare, zahăr şi mărar, timp de 24 de ore, şi de aici aroma distinctă.
Danemarca a pierdut anul acesta coroana, după ce în 2016 a fost în atenţia tuturor.
Mâncarea preferată a danezilor: Smørrebrød
Sandvişul Smørrebrød este prânzul preferat al danezilor. Numele gustării provine de la cuvântul smør (unt) şi brød (pâine), cele două componente de bază ale oricărui smørrebrød. Danezii au mare grijă ca aceste sandvişuri să arate la fel de bine pe cât de gustoase sunt, toppingurile preferate sunt brânza locală, peştele afumat şi murăturile, scrie gustarte.ro.
Islanda închide podiumul.
Mâncarea preferată a islandezilor: hot dog
Islandezii iau hot dogul foarte în serios. Nu mănâncă alte astfel de mâncăruri, aşa că la standurile cu hot dog este mereu coadă. Crenvurştii sunt făcuţi dintr-un amestec de carne de miel, porc şi vită, iar membrana este naturală. În afară de calitatea excelentă, toppingurile sunt cele care desăvârşesc hot dogul islandez: ketchup, muştar dulce, ceapă prăjită, ceapă crudă şi sosul remoulade făcut din maioneză şi condimente.
Elveţiei i-a revenit locul patru în topul fericirii
Mâncarea preferată a elveţienilor: raclette
Raclette este brânza pe care o încălzeşti până se topeşte apoi o combini cu mâncarea. Tradiţional se serveşte cu cartofi fierţi, murături şi divese cărnuri.
Finlanda închide top 5.
Mâncarea preferată a finlandezilor: plăcintele Karelian
E frig în Finlanda, dar micile plăcinte deschise Karelian bucură mereu papilele finlandezilor. Aluatul se face din secară sau grâu, iar umplutura conţine orez sau cartofi pasaţi acoperiţi cu un amestec de ou şi unt (munavoi).