Consumul de indulcitori artificiali creste riscul de leucemie si al altor forme de cancer

98

Obisnuiesti sa iti indulcesti ceaiul sau cafeaua cu sucraloza, aspartam sau altiinducitori artificiali? Daca ai raspuns afirmativ, ar trebui sa renunti la asta imediat. Potrivit unui studiu, indulcitorii artificiali, cu precadere sucraloza, cresc riscul de leucemie si al altor forme de cancer.
Cat indulcitor este prea mult
Cantitatea maxima de indulcitor recomandata este de 5 mg per kilocorp. indulcitorii artificiali se gasesc in 4500 de alimente si bauturi, iar persoanelor care vor sa slabeasca si aleg alimente fara zahar le este foarte usor sa atinga si sa depaseasca aceasta cantitate maxima recomandata.
Astfel, este recomandat sa renuntati nu doar la indulcitorul adaugat in ceai sau cafea, ci la toate produsele procesate, de dieta sau cu eticheta fara zahar.

CITESTE SI


 

Raportul talie-solduri iti spune cat de sanatos esti

Visezi la corpul perfect? Iata cum slabesc modelele de la Victoria’s Secret

Cum poti prepara corect cea mai buna gingerata si ce beneficii uimitoare are


 
Cum iti afecteaza indulcitorii sanatatea
Potrivit healthylifetricks.com, exista si alte motive pentru care ar trebui sa renuntam la aceste substante:
• indulcitorii artificiali duc de cele mai multe ori la ingrasare, nu la slabire.
• Bauturile racoritoare light impiedica eliminarea tesutului adipos de pe abdomen.
• Sucraloza are un efect negativ asupra insulinei si a nivelului de zahar din sange.

Indulcitori recomandati:
• Miere pura
• Sirop de artar
• Fructe dulci sau fructe uscate
sursa: sanatate.bzi.ro