Cum sa citesti mintea cuiva in patru pasi simpli!?

15052

Fiecare dintre noi isi doreste ca atunci cand sta fata in fata cu cineva interlocutorul sa fie sincer. Asta se intampla insa foarte rar, de aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva trucuri cu care poti sa citesti adevaratele ganduri ale cuiva si iata care sunt invataturile unui lider in antrenament psihic.
 
1.       Curata mintea de toate gandurile
Curata-ti mintea de toate gandurile si grijile cotidiene si deschide-te pentru a-I intelege pe ceilalti si ia in calcul toate posibilitatile care te inconjoara. Nu te gandi la orice. Incearca sa simti totul. Incearca sa devii una cu mediul inconjurator si cu mintea celui care se afla in fata ta si vrei sa-I citesti gandurile.
 
2.       Vezi ceea ce vezi – asa ca concentreaza-te asupra a ceea ce nu vezi cu ochii. De exemplu, uita-te la persoana indeaproape si concentreaza-te asupra sa. Apoi studiaza tot ce nu apartine persoanei, incluzand scaunul pe care este asezat si tot ce este in imediata apropiere a corpului sau. Aceasta iti va da senzatia de delimitare a tot ceea ce este si ce nu este acea persoana, ceea ce este essential in citirea gandurilor sale fara sa interferezi cu fortele si energiile care graviteaza in jurul fiecarei persoane.