Dragostea lasa urme vizibile! Cele 5 semne care dau de gol o femeie care tocmai a facut sex!

472

Probabil nici o femeie nu s-a gandit ca exista anumite semne care o dau de gol dupa ce a avut parte de o partida buna de dragoste, dar cercetatorii au studiat comportamentul femeilor si au gasit cateva indicii pe care ar trebui sa le stii. Potrivit unica.ro sunt cateva semne care pot trada o femeie care tocmai a facut amor.
 

5. Esti imbujorata.

Roseata din obraji persista cateva zeci de minute dupa partida de sex si sigur ai mai remarcat-o daca te priveai in oglinda dupa o partida de sex. Ea se datoreaza fluxului sanguin care este mai accelerat in timpul sexului. Ar trebui sa stii ca aceasta roseata o poti avea si dupa o sesiune pasionala de saruturi, asa ca fii atenta daca iubitul te asteapta acasa… In cazul in care esti imbracata adecvat, il poti minti ca te-ai intors de la jogging.
Este dovedit stiintific ca timp de cateva ore dupa sex vei avea o stralucire aparte. Sexul te face mai frumoasa! Daca uneori faci dragoste dimineata cu iubitul tau, la serviciu colegele tale vor remarca faptul ca tenul tau este mai fresh ca de obicei si te vor intreba daca ti-ai schimbat cumva fondul de ten, iar tu vei raspunde mirata ca nu.

4. Iubitul iti spune ca radiezi pur si simplu in ultima vreme?

Daca ar fi mai bine informat, ar trebui sa intre la banuieli… In cazul in care actuala cucerire iti ofera clipe de vis in pat, asa cum iubitul nu a reusit niciodata sa o faca, fii sigura ca pielea ta o arata! Stralucirea de dupa este dovedita stiintific, iar „ea are legatura cu dilatarea vaselor sanguine in timpul sexului„, explica doctorul Michael Roizen, care precizeaza ca in timpul sexului pielea se vascularizeaza mai puternic si devine stralucitoare.

3. Iti zambesc… ochii.

Daca esti atenta, vei remarca faptul ca unele persoane par fericite, chiar daca au o mimica serioasa. Secretul sta in privire. In cazul in care te-ai bucurat de un orgasm de zile mari, ochii tai vor fi mai expresivi ca de obicei si ceilalti vor sesiza ca esti bine dispusa, chiar daca nu zambesti.

2. Visezi cu ochii deschisi.

Partidele de sex foarte fierbinti, care ne stimuleaza vizual, reusesc sa ne ramana mult timp in memorie. Este posibil ca partida ce a avut loc cu o seara in urma sa te bantuie a doua zi cu imagini erotice care iti vin in minte si care te fac… sa te uiti intr-un punct fix si sa zambesti.

1. Senzualitatea

Privirea unei femei care tocmai a facut sex e inconfundabila. Daca iubitul tau remarca faptul ca ochii tai stralucesc si emana multa senzualitate, ar trebui sa intelegi ca la un nivel subconstient acesta s-a prins ca esti satisfacuta.