Fa asta si te eliberezi de energia negativa

1075

De fiecare data cand intrati in contact cu oamenii sau sunteti intr-o multime faceti schimb de energie si asta fara sa fiti constienti. Problema este ca pe langaenergie pozitiva, o primim si pe cea negativa, iar de aceasta trebuie sa scapam. Fara protectie, negativitatea te poate lovi si iti poate fura fericirea. Nimeni nu este imun. Asta iti poate aduce depresie, anxietate sau alte afectiuni mentale si fizice.
Curatandu-ti energia constant este o modalitate buna de a-ti pastra energiile intacte. Iata cateva modalitati prin care te poti elibera de energiile negative:
Iesi la soare
Aerul proaspat si soarele au puteri incredibile de curatare. Energia naturii intotdeauna ne va face sa ne simtim „ca noi”. Daca vremea iti permite deschide ferestrele sau iesi afara sa te plimbi.
Inspirati si expirati profund, vizualizati cu ochii mintii cum expirati iubire, lumina, pozitivitate si cum expirati negativitatea. Vedeti-o ca pe un fum care iese din corpul vostru. Repetati pana simtiti ca sunteti curati energetic.

Ardeti salvie sau tamaie

Tamaierea este un obicei stravechi. Setati intentia dorita – sa fiti voi curatati, casa si cei dragi voua si ardeti apoi putina tamaie, lasati fumul sa impregneze fiecare incapere apoi deschideti geamul pentru a iesi energiile negative.

Aprindeti o lampa de sare

Multi au o lampa de sare dar nu toti sunt constienti de puterea ei vindecatoare Sarea este un cristal si lampa va functiona ca un cristal imens. Se crede ca rocile de sare de Himalaya transfera ionii negativi in aer.
De asemenea, puneti sare in toate colturile casei, de-a lungul pragurilor, pe marginea ferestrelor si a usilor astfel incat sa impiedicati energiile negative sa va patrunda in case.

Faceti o baie

Umpleti cada si puneti in apa cateva linguri de bicarbonat de sodiu, cateva linguri de sare de mare si cate 10 picaturi din uleiurile esentiale de lavanda, tea tree si tamaie.
Puteti sa va creati propria reteta dar nu renuntati la sare si la uleiul esential de tamaie. Sunt esentiale pentru aceasta baie.
Aceasta baie detoxifica intregul corp. Trebuie sa stati in ea 20 de minute. Ceea ce este important dupa aceasta baie e ca trebuie sa va spalati corpul si parul foarte bine astfel incat toxinele eliminate sa nu fie resorbite iar prin piele.

Stropiti-va cu apa sfintita

Aceasta functioneaza bine pentru ca apa este solventul universal pentru murdarie. Puteti lua apa sfintita de la orice biserica sau manastire.
Aceste sfaturi sunt perfecte pentru a va curata de energiile negative dar cea mai buna cale de protectie este cea facuta dimineatza si seara. Il puteti ruga pe Iisus sa va curete si sa va protejeze. Cheia este sa credeti in protectie si sa o cereti caci fara sa faceti acest lucru veti fi vanati continuu de energii negative.
sursa: sanatate.bzi.ro