Legumele de "plastic". Dovada ca ceea ce mancam nu e natural

369

Ceea ce se vede in imagine este o dovada clara a faptului ca multe dintrelegumele comercializate in Romania nu au mimic in comun cu naturalul. Ingrijorat, un utilizator a postat pe un forum dedicat agricultorilor aceasta imagine.  Astfel, a vrut sa arate tuturor ce legume consuma romanii, specificand faptul ca cele trei rosii se afla pe farfurie de aproape 2 luni si iata-le, intacte! Nu s-au stricat.
„Rosii made in Italia cumparate acum aproape doua luni si pastrate in bucatarie la temperatura camerei. Intamplarea a facut sa le uit afara pe masa si sa plec pentru 5 zile. Apoi vazand ca nu s-au schimbat am zis sa vad cat rezista pana se strica …si de atunci se pare ca mai am de asteptat. Inca sunt tari in interior (…).  In afara de pietele din oras, rar gasesti prin supermarket ceva facut in Romania. Chiar nu se poate schimba nimic? Trebuie sa mancam toate porcariile aduse de afara? Cei care stiti circuitul, de ce nu se poate schimba situatia?”, scrie Teodora Margean, potrivit activenews.ro.

CITESTE SI


Semnele cancerului gastroduodenal

Ce diferenta nutritionala exista intre oul alb si cel maro

Consumi samburi de avocado? Vezi ce avertizari fac nutritionistii


Din cauza cantitatii mari de pesticide, rezistenta legumelor creste. Daca, in mod normal, o rosie naturala se strica in maxim doua-trei zile, iata ca acestea sunt intacte dupa 2 luni.
Mai grav este ca aceste legume sunt in toate supermarketurile, venind din import, si pot fi tinute luni intregi la frigider fara sa-si schimbe culoarea sau aspectul.
sursa: sanatate.bzi.ro