Lista miraculoasa cu metodele eficiente care te ajuta sa slabesti

269

Ce isi poate dori mai multa o femeie, care doreasca sa slabeasca, decat o lista cu metodele eficiente care te ajuta sa dai kilogramele in plus jos? Nutritionistii si medicii ucrainieni  sunt cei care au intocmit aceasta lista miraculoasa.
Prin urmare, acestia ne sfatuiesc sa evitam consumul de alcool, in special din cauza numarului mare de calorii inutile pe care le contine, trebuie sa bem ceai verde, deoarece are capacitatea de a curata organismul de toxine si de a reduce pofta de mancare, un aspect foarte important in lupta impotriva excesului de greutate.
De asemenea, specialistii recomanda sa evitam produsele de panificatie si patiserie, laptele si ciocolata alba, dulciurile, prajiturile si placintele. Potrivit nutritionistilor, atunci cand suntem la masa, trebuie sa impartim portia din farfurie in doua parti egale si sa mancam doar o singura portie. Exista si o alta optiune: ar fi de dorit sa consumam o cantitate de alimente care sa incapa in palma. Consumul a doi litri de apa minerala pe zi, de asemenea, ne poate ajuta sa dam jos kilogramele in plus, iar exercitiile fizice, la randul lor, pot contribui la conturarea unei siluete perfecte.
 
sursa: RADOR