Remediul antic care trateaza HIV-ul, diabetul, cancerul, accidentul vascular cerebral, BTS si artrita

430

Uleiul din chimen negru (Nigella sativa) s-a dovedit stiintific a fi un tratament anticancer incredibil in studiile pe animale, iar efectul sau poate fi aplicat in cazul mai multor tipuri de cancer inclusiv de col uterin, san, cerebral, cancer hepatic, cancer de prostata, cancer osos, limfom, cancer de stomac, cancer de colon, melanom si cancer pancreatic.
De asemenea, s-a constatat ca exista risc mic de efecte secundare negative, dar, cu toate acestea, sunt putine studii care sa fi testat proprietatile uleiului de chimen negru, cunoscut la noi sub numele de ulei de Negrilica, pe subiecti umani.
In acest articol, potrivit sanatate.bzi.ro, veti gasi rezultatele a numeroase studii care au subliniat ca acest ulei este extrem de benefic in prevenirea si tratarea diferitelor tipuri de cancer.
Doua studii separate efectuate in 2011 de catre cercetatorii arabi si cei chinezi au examinat literatura de specialitate privind utilizarea acestui ulei si beneficiile sale in cazul cancerului si au constatat ca acesta este un tratament complet sigur si eficient.

CITESTE SI


 

3 alimente din cauza carora esti mereu obosit si fara energie

Dieta cu oua care l-a ajutat sa slabeasca 14 kilograme

Nucsoara – inamicul numarul 1 al parazitilor


 
Mai mult decat atat, acestea au aratat ca uleiul din seminte de chimen negru a fost folosit timp de secole, si ca un ingredient extras din aceste seminte – thymoquinone, asigura efecte incredibile in cazul a numeroase conditii de sanatate, cum ar fi diabetul zaharat, boli de rinichi, astm, cancer, complicatii cardiovasculare, etc.
Mai mult decat atat, acest ulei remarcabil este un agent puternic in lupta cu cancerul de piele, cervix, de prostata, de san, pulmonar, renal, hepatic, precum si in leucemie.
Uleiul de Nigella sativa provoaca apoptoza, asa ca promoveaza eliminarea sistematica a celulelor imbatranite sau nesanatoase (ca celulele canceroase), si nu elibereaza toxine in organism.
Semintele de chimen negru si miere
O cercetare realizata in Egipt examinat efectele benefice ale combinatiei de miere de albine si seminte Nigella in cazul cancerelor.
Studiul a fost realizat pe sobolani care au fost supusi unui agent cancerigen puternic. Animalele au fost impartite in patru grupe si unul a primit seminte de chimen negre, altul miere, iar un altul – o combinatie de miere si chimen negru. Al patrulea nu a primit nimic, iar sobolanii au fost examinati timp de 6 luni.
La final, rezultatele au aratat ca sobolanii care au consumat seminte negre au fost protejati in proportie de 80% impotriva stresului oxidativ si formarea cancerului, iar cei care au primit o doza zilnica de seminte negre in combinatie cu miere s-au bucurat de protectie totala, 100%.
Ulei din seminte de chimen negru ajuta pacientii care fac radioterapie
Un studiu efectuat in Turcia in 2014 a demonstrat ca uleiul de Nigella poate ajuta persoanele in timpul radioterapiei pentru cancer. Cercetatorii au incercat sa evalueze efectele iradierii si ale acestui ulei in cazul cancerului hepatic al unor sobolani. Unele sobolani au fost expusi la o singura doza de radiatii gamma. Grupul de control nu a fost iradiat.
Mai mult decat atat, un grup a primit un gram de ulei de seminte de chimen negru pe kilogram de greutate corporala cu o ora inainte de radioterapie si o doza zilnica apoi pe o perioada de 10 zile.