Scapa de pofta de dulce si kg in plus cu CEAIUL DE STEVIE!

Ştevia este o plantă cu numeroase beneficii, de aceea ar trebui să o consumi la începutul fiecărei primăveri. Gustul său puţin acrişor este dat de acidul oxalic. Persoanele cu artrită sau pietre la rinichi ar fi bine să consume ştevie în cantităţi mici, întrucât acidul oxalic poate agrava aceste afecţiuni.

Planta are un gust deosebit la începutul primăverii, dar, o dată cu trecerea timpului, devine amară. Ştevia conţine tanini,die principii amare, răşini şi un ulei volatil care nu este metabolizat de corpul uman şi este eliminat fără ca vreo calorie să fie absorbită.

Extrem de bogată în fosfor, calciu, zinc, mangan, magneziu, fier şi îmbogăţită cu vitaminele A şi C. Are proprietăţi atibacteriane, antiseptice, antioxidate pentru organismul tău, este antiglicemică şi antihipertensivă. Te poate ajuta şi în cazul tranzitului, deoarece are efecte depurative, laxative şi purgative.

Dacă vrei să slăbeşti Ştevia ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge, scade apetitul şi pofta de dulce şi favorizează pierderea kilogramelor în exces.

Bea 2-3 ceşti de ceai de ştevie pe zi pentru a-ţi scădea şi tensiunea arterială. Are un puternic efect detoxifiant, deoarece accelerează tranzitul intestinal, uşurând digestia.

Pont

Bea o ceaşcă de ceai după fiecare masă, scrie Adevarul.