Somnul de frumusete si secretele sale

850

Oamenii isi petrec dormind circa o treime din viata. Putem obtine mai multe beneficii de la cele opt ore pe care le petrecem in bratele lui Morfeu. Noaptea este timpul regenerarii corpului, iar atunci cand vorbim despre frumusete, odihna inseamna si mai multa frumusete. Si noi am putea contribui la procesele de infrumusetare care au loc in timpul noptii, \”ajutandu-ne\” putin corpul cu produse naturale.
Pentru picioare fine si calcaie moi, se recomanda masajul cu ulei de cocos, ulei de masline incalzit sau o crema hidratanta. Purtarea de sosete este obligatorie dupa aplicarea acestor produse. Uleiul de migdale este foarte benefic persoanelor care au buzele uscate.

CITESTE SI


 

Ai carcei des? Iti prezentam 6 remedii naturiste anti-carcei

Din aceasta cauza apare nevoia de urinare atunci cand auzim apa curgand

Tii dieta si faci exercitii fizice dar NU slabesti? LEPTINA e motivul!


 
La culcare, se poate aplica un strat subtire de ulei de migdale pentru ca a doua zi sa avem buzele moi si catifelate. Pentru o piele radianta, se recomanda curatarea tenului seara si masarea cu crema hidratanta de noapte sau ulei. De asemenea, se poate aplica vitamina E direct pe piele inainte de crema de noapte, iar dimineata tenul va fi cu adevarat luminos.
sursa: RADOR