Tu ce zodie esti? Afla daca te aflii printre cele care se plictisesc repede

387
In functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut, unele persoane se dovedesc mai rabdatoare si mai dispuse sa accepte compromisurile in relatia de cuplu, insa exista patru nativi care au tendinta sa se reorienteze rapid catre altcineva atunci cand nu sunt multumiti.

 

Taur

 

Firi extrem de directe, carora nu le place jocul de-a soarecele si pisica intr-o relatie, Taurii sunt scosi din sarite de partenerii plini de toane, care le cauta nod in papura. Oricat de indragostiti ar fi, Taurii sunt prea mandri si nu vor inghiti prea mult timp problemele, preferand sa se reorienteze in viata de cuplu in loc sa faca compromisuri.

CITESTE SI


 

Daca bei cateva guri din acest suc iti scade imediat tensiunea arteriala

Neaparat trebuie sa aflii asta despre antidepresive

Ce se poate intampla daca lasi ouale timp de 2 saptamani la temperatura camerei


 
 

Gemeni

 

Mereu curiosi, Gemenii se plictisesc repede alaturi de un partener care nu este atras de experinte noi de viata, care nu-i stimuleaza aceasta dorinta permanenta de a fi confruntat cu provocari dintre cele mai diverse. Nu va ezita sa-si minta partenerul fara sa clipeasca atunci cand va gasi pe cineva mai interesant.

 

Scorpion

 

Mereu nelinistitit si dornic sa descopere oameni sau situatii complexe, Scorpionul se va plictisi rapid in compania unui partener care nu este egal cu el intelectual, financiar sau care nu este manat de dorinta de cunoastere, scrie gothoroscope.com.

 

Sagetator

 

Se numara printre nativii foarte imprevizibili, care au nevoie de aventura si de distractie alaturi de partenerul de viata, comportament care se poate dovedi foarte obositor pentru oricine traieste alaturi de el. Sagetatorul nu este niciodata multumit pentru ca se plictiseste repede si are nevoie de schimbare in permanenta.

 

sursa: adevarul.ro